Legyen szó céges rendezvényről, csapatépítő tréningről, állófogadásról, díjátadóról, esküvőről, vagy születésnapi összejövetelről, biztosan a legkülönlegesebb és legmaradandóbb élményt szerzi vendégeinek, ha mindezt hajón élik át. A csodálatos táj, a víz és a szabadság illata, egy finom itallal, közben hangulatos zenével lenyűgöz mindenkit!
Több éves tapasztalattal és referenciával állunk rendelkezésre hajón történő események igényes zeneszolgáltatásához és műsorok hangosításához. Professzionális hangtechnikai felszerelésünkkel rugalmasan tudunk alkalmazkodni mind a kisebb és nagyobb rendezvényekhez, minőségi hangot szolgáltatva.
Fergeteges táncos estét képzelt el vidám dalokkal? Vagy egy kellemes vacsorát diszkrét háttérzenével? Mindkettőt megvalósítjuk!

Boldog, mosolygós arcok, fenomenális hangulat, felhőtlen jókedv egy varázslatos milliőben - ezt mind megígérhetjük!
Szeretettel várjuk megkeresését!

Különleges helyszínt keres esküvőjére?
Izgalmas estét akar szerezni családtagja, barátja születésnapjára?
Cégtársaival impozáns környezetben szeretne ünnepelni?

Válassza a Balatoni Hajózási Zrt. hajóit!


Hajóparkuk összetétele lehetővé teszi 40 főtől akár több száz fős rendezvények lebonyolítását a Balatonon, egyedülálló lehetőségek között. Vállalják szakmai rendezvények, kiállítások, termékbemutatók, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, állófogadások teljeskörű szervezését hajón, az alábbi szolgáltatásokkal:


- hideg-meleg ételek, saláták, sütemények elkészítése
- teljeskörű italválaszték
- zenés, táncos műsorok szervezése


Igény szerint, előre egyeztetett időpontokban szálláslehetőséget biztosítanak társaságuk vízparti szállodájában, a siófoki Hotel Mólóban.