A zenekar szerepe egy esküvőn kulcsfontosságú, ezért megválasztása körültekintést igényel, hiszen a zeneszolgáltatás két dolgot tud tenni: emeli az este színvonalát vagy lerontja. Az esküvői menü, a dekorációk az évek múlásával sajnos mind-mind feledhetővé válnak, ám a hangulattal kapcsolatos érzések megmaradnak az emlékezetekben, ezért is fontos - ha nem a legfontosabb - a megfelelő zenekar kiválasztása.
A mi célunk minden esetben az, hogy olyan vidám hangulatot teremtsünk, amire az esküvő után is még sokáig jó élménnyel emlékeznek vissza a vendégek! Szeretjük a hivatásunkat, imádunk zenélni és ez többek elmondása szerint sugárzik is rólunk. Ezt az örömünket a közönségre is sikerül "ráragasztanunk", aminek a következménye mindig: a megtelt tánctér, boldog, mosolygós arcok, sok nevetés és jókedv.
Zenekarunkra jellemző, hogy a közönséggel szinte együtt "lélegzünk", így az ő fejükkel gondolkodva, plusz szakmai tapasztalatainkat összevetve fokozzuk vagy szinten tartjuk a hangulatot. Kőbe vésett műsorlistánk egyáltalán nincs, hiszen minden esküvő és vendégsereg más és más. Éppen ezért rutinunkkal, az adott szituációban válogatva dalainkat alkalmazkodunk a közönség hangulatához, illetve terelgetjük azt az érdeklődés fenntartásához.