A Hawaii Együttes többéves tapasztalat alapján nyújt színvonalas zenei szolgáltatást vállalatok, cégek különböző eseményein. Rendszeres résztvevői vagyunk konferenciák, meetingek, partnertalálkozók, díjátadók, elegáns céges vacsorák, állófogadások, vállalati évfordulók, termékbemutatók, csapatépítő tréningek és egyéb események szórakoztató, zenés záróprogramjaként.


Hivatásunk a magas szintű szórakoztatás. Színes repertoárunkkal képesek vagyunk megrendelőink zenei kívánságaihoz alkalmazkodni, legyen szó akár üzleti vacsoráról diszkrét háttérzenével vagy egész napos konferencia után egy jóleső, táncos estéről.

A jókedv megteremtése mellett fontosnak tartjuk, hogy ezt kizárólag minőségi hangtechnikával tegyük. Ennek érdekében a legnevesebb gyártók professzionális eszközeivel rendelkezünk és folyamatosan fejlesztjük technikai parkunkat a piacon megjelenő újdonságokkal, hogy a legkiválóbb minőségi hangzást tudjuk szolgáltatni bármilyen helyszínen - legyen az hotel, konferenciaterem, hajó, étterem, terasz, bár, stb.


A másik fontos szempont számunkra a szép színpadkép. Felszerelésünket igényesen, szépen elrendezve állítjuk színpadra, valamint az összképhez - és a hangulathoz is - elengedhetetlen fénytechnikáról is gondoskodunk. Talán említeni sem kell, de mi magunk is természetesen az eseményhez méltó öltözékkel és igényes megjelenéssel tiszteljük meg a közönséget.
Nálunk alapszabály a megbízhatóság, melybe beletartozik a pontosság, valamint a rendezvény előtt leegyeztetett forgatókönyv betartása a megbeszéltek alapján.
Megtiszteltetés számunkra, hogy valamennyi fellépésünk után visszavárnak bennünket megrendelőink a következő eseményük alkalmára és talán ez a leghitelesebb visszajelzés és elismerés elégedettségükről.

Reméljük, hogy sokéves szakmai múltunkkal az Ön rendezvényének sikeréhez is hamarosan hozzá tudunk járulni és a későbbiekben is elégedett megrendelőként tudjuk köszönteni!Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén vagy kérjen most árajánlatot.
Referenciáinkat ide kattintva tekintheti meg.


Üzenetküldés