Együttesünk - szerencsére - igen keresett a báli szezonokban is. Rengeteg báli rendezvényen lehettünk már a vidám hangulat megteremtői.

Ilyen események például:


Vadászbál
Jogász bál
Ügyész bál
Orvosbál
Vállalkozók bálja
Gyógyszerész bál
Vitorlás bál
Vám- és Pénzügyőr bál
Iparos bál
Iskola bál
Egyetemi bál
Zenészbál

Sportbál
Szülők bálja
Óvodás bál
Farsangi bál
Valentin napi bál
Szalagavató bál
Szüreti bál
Utcabál
Katalin-napi bál
Erzsébet bál
Hópehely bál
Galambász bálA mi célunk minden esetben az, hogy olyan fantasztikus hangulatot teremtsünk, amire a bál után is még sokáig jó élménnyel emlékeznek vissza a vendégek! Szeretjük a hivatásunkat, imádunk zenélni és ez többek elmondása szerint sugárzik is rólunk. Ezt az örömünket a közönségre is sikerül "ráragasztanunk", aminek a következménye mindig: a megtelt tánctér, boldog, mosolygós arcok, sok nevetés és jókedv.

Zenekarunkra jellemző, hogy a közönséggel szinte együtt "lélegzünk", így az ő fejükkel gondolkodva, plusz szakmai tapasztalatainkat összevetve fokozzuk, vagy szinten tartjuk a hangulatot. Kőbe vésett műsorlistánk egyáltalán nincs, hiszen minden esemény és vendégsereg más és más. Éppen ezért rutinunkkal, az adott szituációban válogatva dalainkat alkalmazkodunk a közönség hangulatához, illetve terelgetjük azt az érdeklődés fenntartásához.


A jókedv megteremtése mellett fontosnak tartjuk, hogy ezt kizárólag minőségi hangtechnikával tegyük. Ennek érdekében a legnevesebb gyártók professzionális eszközeivel rendelkezünk és folyamatosan fejlesztjük technikai parkunkat a piacon megjelenő újdonságokkal, hogy a legkiválóbb minőségi hangzást tudjuk szolgáltatni bármilyen helyszínen - legyen az hotel, konferenciaterem, hajó, étterem, terasz, bár, stb. A másik fontos szempont számunkra a szép színpadkép. Felszerelésünket igényesen, szépen elrendezve állítjuk színpadra, valamint az összképhez - és a hangulathoz is - elengedhetetlen fénytechnikáról is gondoskodunk. Talán említeni sem kell, de mi magunk is természetesen az eseményhez méltó öltözékkel és igényes megjelenéssel tiszteljük meg a közönséget.Nálunk alapszabály a megbízhatóság, melybe beletartozik a pontosság, valamint a rendezvény előtt leegyeztetett forgatókönyv betartása a megbeszéltek alapján.Boldog, vidám arcok, nevetés, szórakozás, sok tánc, önfeledt kikapcsolódás, színvonalas zenekarral, minőségi szolgáltatással - ezt mind megígérhetjük!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén vagy kérjen most árajánlatot.

Referenciáinkat ide kattintva tekintheti meg.

Üzenetküldés