Tavasztól ősz végéig, amikor tombol a fesztivál szezon, rengeteg érdekes programmal találkozhatnak látogatók. Mindig nagy örömmel fogadjuk a fesztiválszervezők felkéréseit és boldogan állunk elébe, hogy műsorunkkal színesítsük az eseményt. Széles repertoárunknak köszönhetően képesek vagyunk a fesztivál jellegéhez és megrendelőink zenei kívánságaihoz alkalmazkodni. A rendelkezésre álló fellépési időt teljesen kitöltve szolgáltatunk zenét, legyen szó akár 30 perces, vagy 1-2 órás szettről/szettekről. Mivel minden fesztivál más és más, ezért a jelen lévő közönség korosztályának feltérképezése után úgy alakítjuk programunkat, hogy mindenki számára minőségi koncertet és szórakozást tudjunk biztosítani.

Szeretjük a hivatásunkat, imádunk zenélni és ez többek elmondása szerint sugárzik is rólunk. Ezt az örömünket a közönségre is sikerül "ráragasztanunk", aminek a következménye mindig: boldog, mosolygós arcok, sok nevetés és jókedv.

Nálunk alapszabály a megbízhatóság, melybe beletartozik a pontosság, valamint a rendezvény előtt leegyeztetett forgatókönyv betartása a megbeszéltek alapján.

Reméljük, hogy az Ön által szervezett fesztiválon is hamarosan találkozunk és zenénkkel színesebbé varázsolhatjuk az eseményt! Számíthat ránk!


A másik fontos szempont számunkra a szép színpadkép. Felszerelésünket igényesen, szépen elrendezve állítjuk színpadra, valamint az összképhez - és a hangulathoz is - elengedhetetlen fénytechnikáról is gondoskodunk. Talán említeni sem kell, de mi magunk is természetesen az eseményhez méltó öltözékkel és igényes megjelenéssel tiszteljük meg a közönséget.
Nálunk alapszabály a megbízhatóság, melybe beletartozik a pontosság, valamint a rendezvény előtt leegyeztetett forgatókönyv betartása a megbeszéltek alapján.
Megtiszteltetés számunkra, hogy valamennyi fellépésünk után visszavárnak bennünket megrendelőink a következő eseményük alkalmára és talán ez a leghitelesebb visszajelzés és elismerés elégedettségükről.

Reméljük, hogy sokéves szakmai múltunkkal az Ön rendezvényének sikeréhez is hamarosan hozzá tudunk járulni és a későbbiekben is elégedett megrendelőként tudjuk köszönteni!Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén vagy kérjen most árajánlatot.
Referenciáinkat ide kattintva tekintheti meg.


Üzenetküldés